Vägfärja

Vill du veta när nästa vägfärja går? Eller vill du kontrollera att färjan går enligt tidtabellen? Ring Färjerederiets talsvarstjänst på telefonnummer 0771-65 65 65. Där får du svar dygnet runt, året om. Följ instruktionen som du får av telefonrösten så kan du enkelt söka dig fram till rätt information.

  • 1 Frågor och synpunkter
  • 2 Kontaktuppgifter
  • 3 Sammanfattning

Frågor och synpunkter

Skicka inte filer större än 10 MB sammanlagt. För att bifoga fler filer, håll nere ctrl-tangenten och klicka på filnamnen i filhanteringsfönstret som öppnas.

Fält med * är obligatoriska.

Läs mer om tidtabeller, kallelseturer och trafikinformation på webbsidan trafikverket.se/farjetrafik (Öppnas i nytt fönster)

Skadestånd

Har du råkat ut för en skada ombord eller vid en statlig vägfärja så kan du anmäla det till oss för prövning av ärendet.

Det händer att trafikanter skadar sig själva eller sina fordon ombord på de statliga vägfärjor som trafikerar någon av våra 41 färjeleder runt om i Sverige.

Precis som i övriga skadeståndsfrågor måste vi ha orsakat skadan genom vårdslöshet för att du ska kunna få ersättning.

Trafikverket ansvarar inte för skador som uppstår för att andra trafikanter inte visar hänsyn eller att man inte följer personalens instruktioner.

Läs mer på trafikverket.se om skador ombord eller vid vägfärjor (Öppnas i nytt fönster)